Следва

Какво носи Редакцията: Petting Zoo

Balmain смени логото

brad new logo...

All fashion преди 5 години

Наред с Pre-Fall колекцията, Оливие Рустейн представи и чисто ново лого за Balmain.

Очевидно това е първата стъпка към широкомащабно преобразуване на френската къща, тъй като подобна промяна се случва за първи път в почти 80-те години на съществуване на Balmain.


Новото лого е дело на дизайнерско студио Adulte Adult, базирано в Париж и работещо с марки като: Adidas, Lanvin, Dior, Y/Project и Nike.

Всъщност, за разлика от винтидж монограма Balmain, която се появява абстрактно геометрична и почти лабиринтна, новата B circa е изключително ясна.


"Тази буква има собствена идентичност", добави Рустейн, приветствайки обновения логотип, който се присъединява към нарастващия списък на луксозни лога, които са решени в черно на бяло.

Първият дизайнерски елемент с новото лого ще компактна чанта в нов стил, която ще се нарича the B bag. В част от Pre-Fall колекцията, пък, виждаме, че логото присъства на ризи, като е акомпанирано от надписа Paris.

"Това е нещо много емоционално, което отразява особен и доста личен момент. Това е началото на една нова ера", каза креативният на марката Оливие.

More All fashion