Следва

#ootd: You CAN do that!

Какво носи Редакцията: Petting Zoo

roar.

All fashion преди 5 години



Дали защото прекарваме не само целия работен ден, а и въобще всеки един удобен момент заедно, стиловите ни рецептори така са се напаснали, че нерядко се случва да си купуваме, поръчваме или просто мечатем за едни и същи модни придобивки. Като казваме нерядко, имаме предвид постоянно.



С Цвети не споделяме общ вкус за храна и мъже, но със сигурност си пасваме по отношение на обувките и виното. Общият елемент в гардеробите ни този път са UTILITY кецовете на NIKE AIR FORCE 1, които си имат допълнителни елементи като външни етикети, допълнителен брандинг на петата & more... - нейният чифт в масленозелено, а моят - абсолютна черна класика.





За разлика от семплия бежово-каремален прочит на Цвети, аз почти винаги залагам на комбинация от супер бейсик елементи и супер отличаващи се такива - както в случая е леопардовото палто, което, признавам си, е леко oversized за моя скромен ръст. В цялата животинско-денимена, отрупана с бижута ситуация, UTILITY кецовете на NIKE AIR FORCE 1, придобити съвсем наскоро от BUZZ, пасват просто идеално - уравновесяват двете борещи се за надмощие стилистики и придават необходимата доза ърбан звучене.



Уловихме стрийт модата в обектив, благодарение на Huawei Mate 20 Pro, който освен изкуственият интелект (ИИ) си има и тройната основна камера (40MP, 20MP и 8MP), разработена в партньорство с експертите във фотографията Leica. И е истинско бижу за мобилна фотография!


More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.