In photos: Магичната сватба на Ник & Приянка

In photos: Магичната сватба на Ник & Приянка

forever...
 

Екстравагантните сватбени церемонии на Приянка Чопра и Ник Джонас привлякоха вниманието на целия свят. Известната двойка, която все още празнува в Индия, най-сетне публикува официални снимки на основните церемонии - християнската и индуиска.

В двореца Умайд Бхауан в Джодхпур 36-годишната актриса и 26-годишният певец вдигнаха няколко дневни тържества. Невестата избра изтънчена сватбена рокля на Ralph Lauren с воал, дълъг 23 метра и блестящи обувки от Jimmy Choo.

Сватбената рокля е направена за скромните 1,826 часа и е украсена с 2,380,000 перлени мъниста. Тоалетът на Приянка е изключително специален, имайки предвид, че дизайнерът Ралф Лорън е проектирал само 3 сватбени рокли и всички те са били за сватби на най-близки роднини.

Приянка и Ник уважаваха обичаите и на родината й Индия, като на следващия ден се проведе традиционна церемония, за която тя облече красиво червено творение, взело близо 4000 часа за направа.

 

След сватбения уикенд тържествата не спряха. Двойката организира и церемония в Делхи, на която присъстваше дори индийския премиер Нарендра Моди.

Вчера ви показахме част от снимките, а днес всички кадри на разкошната и много пищна церемония на Ник & Приянка - разглеждате в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia