Следва

Pre-Fall 2019: Chanel

Стил урок на седмицата: Жилетката

Можем да кажем, че настоящата модна седмица попада под откритото влияние на плетивата и всевъзможните им варианти за стилизиране.

All fashion преди 5 години

Ако пуловерите във всичките им силуети, цветове и принтове, стават основна тема на разговор тук, то днес обръщаме внимание на един малко по-капризен елемент, а именно жилетката.

Определяме я като капризна, именно защото носи подписа на разпознаваемата, но и също така много модерна в момента 90-тарска естетика, която несъмнено изглежда страхотно, но и крие своите особености. Затова и точно когато решаваме, че знаем всички маниери за по-доброто носене на пуловери наизуст, на преден план излиза жилетката във всичките си разновидности.

Избираме я препоръчително в ярък цвят, съобразено с основните за сезона тенденции, и я носим закопчана, разкопчана или небрежно завързана през раменете, а резултатът е лесна и ненатрапчива визия, търпяща купища интерпретации според стайлинга.

Независимо дали е скъсена или подчертано оувърсайзд тя стои еднакво добре с чифт сатенени широки панталони, както и още женствени миди поли с принт, а ако тези идеи не са достатъчни, модните момичета бързат да ни заредят с още много такива в кадрите по-долу.

 

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 12 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.