Следва

Marc Jacobs пуска нова линия

Pre-Fall 2019: Carolina Herrera

Candytopia…

Runway преди 5 години

Новата Pre-Fall 2019 колекция на Уес Гордън като креативен директор на Каролина Ерера е истинска Candytopia. Разглеждайки елегантността, характерна за марката, креативният побира митичното тълкуване за същата, като създава собствена утопия.

Предложението разказва не за flamboyance (пламтяща готика) мода, а за изчистен, минималистичен прочит на елегантното, без нужда от стягане. Уес изгражда визии подчинени на изискана линия, строга форма и ясни пропорции, вкарвайки емблематични Ерера детайли като волани и декорации с камъни.

Утопично, Гордън развихря имагинацията си и в сферата на тъканите. Освен фините вълнени, памучни и копринени, оформени в прави силуети, материи, дизайнерът играе с пропорциите на фееричните тоалети и кожените връхни изделия.

Цветово, Candytopia-та на Гордън избира сладки тонове на розово, малиново червено, фламинго пинк, лимонено жълто, смарагдно зелено и синьо. Симпатичната игра с новия елегантен прочит относно палитрата е постигната с вкарване на графични флорални, животински принтове и щампи на листа.

Сладката, минималистична елеганция на Каролина Ерера, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.