На лов: Коледа в Sephora

На лов: Коледа в Sephora

Декември е в разгара си, а ние, редакторите на View Sofia, се изправяме пред една леко нелека задача, приятна и важна - да осигурим всички желани подаръци за нас и за най-близките до нас.Затова днес сме реалисти, и вместо да чакаме помощ от Дядо Коледа, обръщаме директно поглед към приятелите ни от Sephora, които изпитано и с любим стандарт сбъдват съкровени желания. Коледа, каквато само Sephora може да осигури, а именно красива в истинския смисъл на думата, но още магична и сякаш излязла от приказките. Бюти фантазиите се превръщат в реалност с едно движение, подобно замахване с магическа пръчка и така се озоваваме посипани със златен прашец от глава до пети, както и с ръце, пълни с подаръци, с които да предадем коледното вълшебство нататък.

Потопете се с нас в красивата утрин на декември, докато, прегърнали по чаша горещо кокосово лате, тестваме всеки възможен бюти продукт, който краде погледите. Всичко, което избираме, разглеждаме в кадрите по-долу, а междувременно резултатът е две препълнени кошници с подаръци и справили се със задачата си щастливи редактори>>

Габриела

Най-любимите подаръци, които подарявам всяка Коледа, са бюти продукти, а съответно и очаквам такива с най-голямо нетърпение. Бързам да избера всичко, с което да зарадвам целия кръг от приятелки, а предложенията са повече, отколкото очите ми могат да обходят.Още с първите крачки в бюти пространството на Sephora, фантастичната палитра на Huda попада в ръцете ми. Тя побира най-красивите цветове в най-силните пигменти и веднага отива при сестра ми, която е обсебена от всичко Huda и make-up.В цялата Коледна суматоха гледам да не забравя себе си и съответно втора палитра сенки бързо се озовава в кошницата. Този път избраницата идва с подпис от Too Faced и букет топли ежедневни и наситени парти оттенъци.


Too Faced палитра сенки за очиВторият избор, който на всяка цена трябва да се озове под елхата с подаръци, е пълният сет продукти за вежди от майсторите по темата Benefit, осигуряващ Instagram brows ефекта.
Benefit сет за вежди Magical Brow Stars

Още много коледни предложения от Benefit намират място в  микса-мечта, с обещание да доставят много радост на близките до мен момичета и жени, а празничните им опаковки са черешката на трепетното очакване. 
Benefit сетове: Bright delights, Confection Cuties, Gimme Some Sugar, Triple Decker Decadence

Ексфолиращите и озаряващи продукти на Pixi, включващи известния в цял свят Glow Tonic, също са високо ценени от фанатиците на тема хубава кожа, затова ще добавя и от тях още нещичко за грижа.


Sephora сет от маски за лице The Masked Surprise
Pixi сет от мини озаряващи продукти Best of Bright - почистващ гел, тоник и маска
Yves Saint Laurent сет подаръци с мини продукти


Сетът на Sephora влиза чудесно в ролята на помощник за оптимална грижа и включва подхранваща маска за лице, успокояващи пачове за околоочен контур, лентичка за грижа на порите, както и балсам за ръце, с най-сладкия аромат на бадем.Разбира се, целият шопинг няма как да се побере в една единствена кошничка и затова взимам още няколко други мини избраници в ръка, които със сигурност много ще зарадват своите бъдещи притежатели.


Huda Beauty палитра сенки за очи Nude
Lancome сет от мини бюти продукти - молив за очи, спирала и демакиант
Sephora брокат Glitter Pots
Becca палитра сенки за очи Volcano Goddess


Sephora спрей с холограмен ефект

Сред тях попадат още няколко сета с макиаж или грижа за кожата, поредната феноменална палитра, този път на Becca, както и богато изобилие от брокат, така де, нали е Коледа!


Давид

Еуфорично разпростирам пръсти, за да хвана всичко възможно, обгърнато в коледната магия тук. Омагьосън от блясъка на визуалния образ, множеството красота и усещането за изненада, и бидейки Рак, фен на уюта и предложенията за пиршество у дома, събирам едно, две, три, от всичко по малко, мислейки за близките, а междувременно и за себе си, и една кошница определено не стига... 

Първото предложение, открадващо силно внимание, което става част от подаръците ми, е коледният бонбнон с мини продукти.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.