Кинопанорамата "Италия днес" достигна своето четвърто издание!

Кинопанорама „Италия днес“
6-16 декември 2018
 

Кинопанорамата „Италия днес“ достигна своето четвърто издание! Организирана от Италианския културен институт в София, тя предлага автентичен преглед на тенденциите, залитанията и добродетелите на днешното италианско общество.

Събитието се е превърнало в традиционна среща с българската публика, пред която Италия се разкрива със своите слаби и силни страни. Така и тази година то запазва формулата, която го направи успешно: 6 филма, излезли на големия екран през последните три години.

С това издание Италианският културен институт откликва на желанието на други български градове да се присъединят към събитието и така те са вече осем!

„Италия днес 2018“ се открива на 6 декември в София и ще се проведе също така в залите на Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Благоевград, Габрово и Монтана до 16-ти декември.

Залите, включени в програмата са: София - Дом на киното и Кино Одеон, Пловдив - Лъки Дом на киното, Варна - Фестивален и конгресен център, Русе - Доходно здание, Бургас - Експо център Флора, Благоевград – Синемакс, Монтана – Общински младежки дом и Габрово – Дом на хумора и сатирата.

Пълната програма на кинопанорамата можете да откриете на сайта на Института или на Фейсбук страницата на събитието. 
Билетите са на цена от 3лв. и могат да бъдат закупени на касите на залите.

ПРОГРАМА по филми:

НАГРАДАТА / IL PREMIO
София - Дом на киното, 6 дек, 18:30
Пловдив - Lucky Дом на киното, 7 дек, 19:00

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.