Следва

6 подаръка от ElephantBookstore, защото го обичаме!

M-m-m!... MELTING LIKE CHOCOLATE vol.2

ИВАН АСЕН 22 откри Коледното си дизайнерско събитие с най-вкусната тема...

All About Life преди 5 години

С вдъхновения от най-вкусното нещо на света – шоколада, дизайнерската платформа ИВАН АСЕН 22 откри своето поредно голямо Коледно събитие, в което 23 дизайнери от екипа й интерпретираха структурата и променливото състояние на шоколадовата форма в искрящите цветове на неговите нови съставки.


Пламена Динева

Палта в нюанси от карамел до тъмен шоколад, цветни смели раета, разтапящи се като течен шоколад драпирани участъци, органични плетива са само малка част от красивите дизайнерски решения, които посетителите ще могат да разгледат и пробват в шоурума на платформата.


панталон: Милена Начева, брошки: Калина Филчева

Разбира се, шоколадът присъства и реално в пространствата, под формата на вкусни – и отново много цветни- шоколадови петифури и картички от бял шоколад, изработени специално за събитието от великолепните GAVROSH GOURMET. В компанията на просеко „BELLINI“ с пюре от праскови на Seewines, удоволствието е гарантирано!


Ham & Eggs

Предстоят още няколко допълнителни събития, като дизайнерски уикенд на лейбъла CSC и интерактивна фото-акция с шапките на MINTY, така че определено си струва предколедната ви пътечка да ви отведе до уютното дизайнерско място ИВАН АСЕН 22 на едноименната столична улица. Дизайнерските изкушения ще са достъпни за посетителите до 22 декември включително, а работното време е понеделник – петък 16:00-20:00, събота и неделя от 14:00-20:00 ч.


колие: Jana Acevska-KAPKA Jewelry, рокля: Инна Габровска

Кредити фотосесия:
Снимки: Петър Тановски
С участието на: Борислава Стратиева
Коса: Боряна Делчева
Грим: Мариела Будинова
Стайлинг и продукция: Станислава Димитрова, Георги Флоров и Нели Митева за ИВАН АСЕН 22
Локация: Gavrosh Mint


Мария Попова


Ива Григорова


Георги Флоров


CSC


YOD by Yana Dvoretska

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 21 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.