Следва

Петъчен БЛИЦ: Kay Be

Breakfast at Furna's

cutest bakery in town...

All About Life преди 5 години



Е, не сме Холи Голайтли от Breakfast at Tiffany's на Капоти, но пък центърът на Стара София винаги крие уютни и сладко-вкусни локации, които могат да се мерят с тези в downtown Ню Йорк.

Отиваме на закуска в... Furna, като типично по женски и с млад маниер решаваме, че ще заменим оперативката в офиса с място с жестоко капучино с кокосово мляко и чай от ройбос и карамел.




Обсъждаме какво, как и защо за идната седмица, която е още по-натоварена, защото коледният #giveaway на View Sofia продължава със страшна сила в Instagram. За куп задачи ни е нужна и куп енергия, следователно компания ни правят НЯКОЛКО разкошни вкусоти, мммм, от фавортината Furna.



Гризините с квас ги има само там, обещаваме, а ако не сте опитали Сфолиателе - то просто не сте живели! Нарочно наблягаме на няколко, а не само на едно, защото сме от мацките, които знаят, че хубавата храна е ВАЖНА! 


Някак почти незабелязано из разговорите за ангажименти и материали, а и задължителните foodporn кадри за социалните мрежи, се прокрадват и тези за мода и последни покупки.





Дали ще е палто с акцент от фуксия или екстравагантни очила от Gucci няма значение, защото законите за тенденциите са спазени като по учебник.


Не знаем за вас, но ние мислим да минем през любимото място, the cutest bakery in town, и днес! See ya there...




Furna
мммм...
бул.Стефан Стамболов 3

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 1 ден

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 5 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.