Breakfast at Furna's

Breakfast at Furna's

cutest bakery in town...

Mmm

And I said, "What about Breakfast at Tiffany's?"
She said, "I think I remember the film...Е, не сме Холи Голайтли от Breakfast at Tiffany's на Капоти, но пък центърът на Стара София винаги крие уютни и сладко-вкусни локации, които могат да се мерят с тези в downtown Ню Йорк.

Отиваме на закуска в... Furna, като типично по женски и с млад маниер решаваме, че ще заменим оперативката в офиса с място с жестоко капучино с кокосово мляко и чай от ройбос и карамел.
Обсъждаме какво, как и защо за идната седмица, която е още по-натоварена, защото коледният #giveaway на View Sofia продължава със страшна сила в Instagram. За куп задачи ни е нужна и куп енергия, следователно компания ни правят НЯКОЛКО разкошни вкусоти, мммм, от фавортината Furna.Гризините с квас ги има само там, обещаваме, а ако не сте опитали Сфолиателе - то просто не сте живели! Нарочно наблягаме на няколко, а не само на едно, защото сме от мацките, които знаят, че хубавата храна е ВАЖНА! 


Някак почти незабелязано из разговорите за ангажименти и материали, а и задължителните foodporn кадри за социалните мрежи, се прокрадват и тези за мода и последни покупки.

Дали ще е палто с акцент от фуксия или екстравагантни очила от Gucci няма значение, защото законите за тенденциите са спазени като по учебник.


Не знаем за вас, но ние мислим да минем през любимото място, the cutest bakery in town, и днес! See ya there...
Furna
мммм...
бул.Стефан Стамболов 3

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.