Следва

We love: Incanto Very Sexy

Pre-Fall 2019: Calvin Klein 205W39NYC

Гардероб от трансформирани класици...

Runway преди 5 години

Новото предложение на Раф Симънс за Calvin Klein 205W39NYC бе представено в стерилен шоурум с централна характеристика, скулптурална инсталация на Стерлинг Руби. Вдъхновението идва от минималистичната, типизирана архитектура и изкуство.

Относно силуетите, креативният обръща внимание на чистата форма, стогата линия и майсторка конструкция, с деликатен завършек от жабо яки, кожени текстури и кадифено докосване. Предложението за мъже и жени, минималистично говори за моден експеримент, постигнат с много вкус и естетически идеал.

В подхода да пресъздаде гардероб от класически елементи, трансформирани по модерен начин, Симънс умело играе с пропорциите, наслагването на модни елементи и смесването на тъкани от рода на памук, вълна, кадифе, коприна и кожа.

Цветово, творенията са аранжирани в калейдоскопна гама на дълбоки, сини тонове. Модерният прочит на класическите елементи е постигнат с разработките във вибриращи розови, оранжеви, жълти и зелени нюанси.

Ансамблите от модни класици на Calvin Klein 205W39NYC, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.