Следва

Scandalous: Обвиниха Гоша Рубчинский в съблазняване на непълнолетен

We love: Incanto Very Sexy

Много, много красиво...

All fashion преди 5 години

Това не е бельо за всеки ден, дори не и за веднъж в седмицата. Защото тези комплекти имат различно предназначение. Много провокативни, супер сексапилни, балансиращи на прага на приличието, интимните комплекти в колекцията на Incanto напълно резонно се обединяват под названието Very Sexy. Ако думите "слип", "уверт"/отворени отзад бикини, от френското ouvert/ и "frame-бра" ви звучат като причудлива комбинация от букви, то подробното разглеждане на тази фантастична интимна колекция ще осветли всички неясноти.

Основната идея е: виждаш всичко, въпреки че нищо не показвам. Дълги прозрачни кимона, невидими бодита с убийствено нежна дантела, черен сатен, подчертаващ талията и гърдите, богато украсено с фина и скъпа материя деколте - не може да се каже, че дрехите върху теб са малко, но всичко изглежда неистово съблазнително.

В изобилието от невероятно красиви комплекти бельо все пак има някои шедьоври, които неустоимо привличат да ги имаш. Веднага. Определено изобилният с дантела и коприна колан за жартиери, прозрачното кимоно до средата на бедрата, както и обикновените на пръв поглед комплекти от сутиен и бикини, но изпълнени нечовешки красиво, са любимците, които будоарът ни директно зове. Представяме си как изглежда тялото ни в това - тънката дантела върху прозрачната основа, облечена върху гърдите или талията, правят бельото да изглежда практически като кристално стъкло - необикновено нежно и трогателно и едновременно супер приканващо към близост.

Червеният цвят е обезателен, защото в моделите на марката създава илюзията за страстна рисунка върху голата кожа. Дръзките frame-бра без чашки са фаворит, който можем да гледаме, и каталожно, и върху себе си, безспир.

More All fashion