Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 10.12 - 16.12

Очаква ви незабравима Коледа в The MALL!

Клишето, което ТАМ се превръща в мечта и реалност!

All About Life преди 5 години

Хей, хей, хей! Хоу, хоу хоу! Къде сте, мили малки, големи и никога непорастващи момичета и момчета?!? Украсихте ли елхата вкъщи? Купихте ли подаръци за най-обичните ви същества?! Настроихте ли се вече съвсем Коледно и празнично и никак, ама никак да не ви се ще да ходите на училище или работа?!



Навън декемврийската температура, пухкавите облаци, побелелите върхове на Витоша, новогодишната украса по улиците, мъждукащите светлинки, закачащи се вечер със сетивата ни от витрини и домове, ни дават невидими криле и ни карат да искаме този миг на блаженство да не свършва. Моментът, в който трескаво, подсмърчащи и с червени бузи, обикаляме и търсим най-прекрасния подарък за любимите хора!



Все още не сте го намерили?!
Все още не знаете къде да го откриете?! Но как?! Веднага подсказваме! Разбира се, че в The MALL! И в никакъв случай не приемайте отиването в огромния търговски център на бул. „Цариградско шосе“ 115з за „обикновено” ходене до магазин! Напротив! Отправите ли се натам в който и да е от оставащите дни до наближаващата Коледа, ще пристъпите прага на една необикновена, незабравима, зимна, топла, музикална, курабиена и чудесна приказка! Ще се забавлявате невероятно в двата отредени за целта къта на партерния етаж, пред Инфодекс и магазин „Miele“, вдясно от централния вход на The MALL.



Пазарувайте, играйте и спечелете в The MALL с Коледния марш на „Лешникотрошачката“ и класическите й герои
- балерини, оловни войници и барабанчик, които ще оживеят в търговския център и ще обикалят коридорите под музикален съпровод. Те са неуморни, красиви и изключително музикални, носят духа на Коледа, а еуфорията им е заразителна. Ослушвайте се и се оглеждайте за тях и задължително пазете касовите си бележки!



Защото
приказните същества с радост ще ги приемат и с малко късмет може да спечелите награди всеки делничен от 10-и до 26-и декември, между 12:30 и 14:30 ч. и от 17:30 до 19:30 ч., а в почивните и празнични дни от 12:30 до 18:30 ч., от Hugo Boss, Grand Optics, Swatch, Andrews, Lee Cooper, Pierre Cardin, Hippoland, Kenvelo, Timeout, Ikigai, Sephora, Zlatna Ribka, Carpisa, Duka и кино Арена The Mall. Гарантираме - има много награди за раздаване! И съвсем наравно с по-малките си сестри и братя или с децата си, ще играете, творите и наслаждавате всички заедно на купеното, създаденото и споделеното от вас! Очаква ви една наистина вълшебна Коледа! Запознайте се с цялата програма и нашето Facebook събитие и споделете с всички познати и непознати.



Очаква ви работилничка за картички
, на която задължително трябва да доведете децата! Неуморните Мишлета от Лешникотрошачката ще им покажат как да направят най-красивите коледни картички за мама, татко и любимото приятелче.



Майсторенето продължава с детска работилничка за коледни играчки!
Мишлетата от Лешникотрошачката ще помагат на всички малчугани да изработят най-специалните играчки за елхата у дома. Сивите дългоопашатковци няма да спрат да творят малки коледни вълшебства. Те ще предложат на децата да вземат участие в работилница за курабийки, от които всички ще са доволни и няма да остане гладен и един малчо.



Запейте заедно любими песни в изпълнение на сладурите от 
Highlight Singing Studio. Музикалната програма за един наистина вълшебен коледен шопинг в The MALL продължава със соло пиано и с финалното представление за в празнична атмосфера с виолончело и цигулка.



От The MALL обещават да се изненадате с интерактивното представление на ХаХаХа Импро театър HaHaHa Impro Theatre на „Лешникотрошачката“, този път изиграно различно и поднесено с много хумор, спонтанност и енергия. А за да се потопите още повече в Коледните приказки, почетете заедно с дребосъците любимите си детски истории.



Помните ли онзи иначе симпатичен, зелен косматко Гринч, опитващ да дразни всеки около себе си? Ще можете да го гледате в танцовия спектакъл ,,Гринч" на талантливите деца от балет Роберта през един изцяло нов и различен прочит. Няма да го видите пакостлив, както обикновено, а този път - влюбен Гринч, около когото се вие приказна магия, датата е.



Не е забравена и най- най- най-жадуваната среща на дечицата с Дядо Коледа! Та какво е Коледа без симпатичния белобрад старец!?! Той с нетърпение ще очаква да се срещне с всички малчугани, които да му разкажат какво ги е вълнувало през изтичащата година и да чуе техните любими песнички и стихчета. Подаръци ще има за всички от сърце, тайнствено скрити в чувала на Дядо Коледа!


Дядо Коледа е доста зает в този период на годината, затова срещите с него са разпределени по следния начин:

12-14.12 - 16:00 - 18:00
15-16.12 - 14:00 - 18:00
19-21.12 - 16:00 - 18:00
22-23.12 - 14:00 - 18:00
24-25.12 - 14:00 - 18:00




Очаква ви незабравима Коледа – клишето, което The 
MALL превръща в мечта и реалност едновременно!


More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 7 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 7 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.