Следва

#ootd: Basics

Scandalous: Обвиниха Гоша Рубчинский в съблазняване на непълнолетен

oops...

All fashion преди 5 години

Дизайнерът Гоша Рубчинский бе обвинен в съблазняване на непълнолетен.

Из мрежата се появиха скриптове на кореспонденция с 16-годишно момче, на които ясно се вижда, че Гоша иска да направи негови кастинг снимки в банята. Съдържанието на кореспонденцията принуждава потребителите да мислят, че дизайнерът изисква нещо неприлично от младия човек, откъдето и започнаха обвиненията за съблазън на непълнолетен.

Официалните представители на дизайнера моментално коментираха скандалната кореспонденция, станала публична, като обясниха, че нещата просто са извадени от контекста.

"Провеждахме кастинг за заснемане на книга. Този човек изпрати искане да участва в кастинга. Говорихме с него по FaceTime, а след това Гоша пожела негова снимка, за да може да я представи на маркетинг екипа. Младежът отговори, че не е сам в стаята, затова не може да направи снимка, така се стигна и до момента, в който Рубчинский го помоли да отиде до банята и да направи кадъра там", гласи изявлението на представители на Rubchinsky.

Повече от очевидно е, че младият мъж се е опитал да злепостави марката и дизайнера, представяйки в лоша светлина, издавайки наяве леко модифицирани скийншотове от кореспонденцията.

По-рано тази година Гоша Рубчинскии бе включен в годишния списък на BoF 500, съставен от The Business of Fashion. Заедно с Лота Волкова и Дария Веледеева, той бе признат за един от основните хора в модната индустрия.

More All fashion