Следва

Да или Не: "Ученичката" Джей Ло?

Ванеса от Мексико е новата "Мис Свят"

и най-красива на Земята е...
 

Celebrities преди 5 години

Новата мис на света е Мис Мексико, която спечели най-желаната титла за хубост на планетата късно миналата вечер.  

Ванеса Понсе де Леон, най-красива измежду 118 красавици от цял свят, бе коронована за победителка на пищна церемония, проведена на китайския остров Хайнан. 



26-годишната мексиканка излезе едни гърди напред пред Мис Тайланд, Мис Беларус, Мис Ямайка и Мис Уганда, формирали челния топ 5.


Ванеса се занимава с доброволческа работа, като си е сътрудничила с 18 хуманитарни организации и се надява, че новата титла ще й помогне да разшири благотворителната си дейност.

"Много съм щастлива... Надявам се, че ще мога да докосна, колкото е възможно повече сърца, че ще мога да помогна на колкото е възможно повече хора", сподели тя след церемонията. 

Заедно с Ванеса за титлата "Мис Свят" се бори и българката Калина Митева, която е и в нашата класация за Топ 50 на най-красивите българи за 2018-та година.


More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 15 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 12 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.