Следва

Pre-Fall 2019: Giorgio Armani

We love: Новата кампания на Слиман за Celine

there we go again...

All fashion преди 5 години

Жените на Celine не остават по-назад от мъжете. След като показа видео кампания за колекцията Пролет/Лято за силните половинки, Слиман извади и тази за дамската.

Под формата диптих фотографии, с главно действащо лице моделът Хана Мотлер, новият креативен на френската марка показва част от дизайните и текстурите.

Колекцията ще се появи в магазините Celine през февруари 2019 година. А следващото шоу на къщата е насрочено за януари, когато по време на модния подиум в Париж ще видим първата отделна мъжка колекция за Celine.


 

More All fashion

В навечерието на сезона: 7-те сватби на 2023-та, които запомнихме

All fashion преди 1 ден

На прага на сватбен сезон 2024, припомняме кой за кого се ожени/омъжи в последните 12 месеца, защото изящните звездни хрумки изобилстват. Докато Барбара Палвин и Дилън Спраус избраха интимна сватба в провинциална Унгария с малко гости, Тейлър Хил и Даниел Фрайър се ожениха във ферма, вдъхновена от западната култура в Колорадо.

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 5 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".