Следва

Back from the Stars

Pre-Fall 2019: Giorgio Armani

Италиано-френско усещане...

Runway преди 5 години

Добре познато е, че творенията на господин Армани винаги са заложени на питагорейския, естетически принцип. Силната изчислимост, както и ясният образ са много важна стъпка в творческия му подход.

Новото Pre-Fall 2019 предложение на линията Giorgio Armani, отново отговаря на утвърдените за марката критерии. Строга линия, изчистената форма и майсторкият тейлъринг са само част от безбройните характеристики, оформили новите визии с доза италиано-френско усещане.

Изисканите съчетания от разкошни по естеството си тъкани, включително габардин, памук, вълна, кашмир, кожа, жакард и коприна са създадени за стилната, бизнес и със силно самочувствие жена. Мега шикозните ансамбли, биват перфектно завършени с допълнение от еднакво фешън и ориентирани към трендовете чанти, шапки, аксесоари и обувки.

Математически изградената колекция, залага на строги черни, сиви, бели и бежови нюанси, игриво завършени с присъствието на ярки червени, зелени, сини и тюркоазени отенъци. За максимално пречупване на стерилността, креативният използва характерни за марката разработки на каре и тартан, както и симпатични флорални и райе тъкани.

Цялостен поглед върху питагорейкото Giorgio Armani, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.