Следва

EXIT Festival добавя Greta Van Fleet, Phil Anselmo и много други към line-up воден от The Cure!

Ida Corr идва с Fedde Le Grand за Коледа в двореца

Мраморното фоайе на НДК ще се превърне в 360-градусов дансинг...

Music преди 5 години

С наближаването на едно от най-чаканите събития за годината SOLAR Christmas, организаторите обявиха и артистите, които ще се качат на сцената в НДК, заедно с Fedde Le Grand. На 22 декември, в мраморното фоайе на двореца ще видим датската певица Ida Corr, както и един от бившите резиденти на YALTA CLUB, Juan Alvarez, който се завръща в България от Лондон специално за събитието. Тримата артисти ще се качат на сцена с 360-градусов дансинг на нестандартната локация – мраморното фоайе на НДК.

Ida Corr е много приятна и подходяща изненада в лайнъпа на коледното издание на SOLAR. Магнетичната датчанка набра популярност още с дебютния си албум Streetdiva от 2005 год., както и с последвалия Robosoul през следващата година. След създаването на специалната песен Mirror 07-07-07 в колаборация с Fedde Le Grand, името ѝ става познато и извън Дания. Вторият им съвместен проект, сингълът Let Me Think About It, който е продуциран от холандския диджей, достига до целия свят. Комбинацията от соул и хаус превръща парчето в най-продавания сингъл извън Дания от датски изпълнител, печели първо място в класацията на Billboard Hot Dance Airplay и завладява сърцата на милиони души по целия свят. Ride My Tempo от 2009 год. е следващият и изключително успешен сингъл, последван от многобройни хитове през годините. Колаборациите и с Fedde le Grand също не приключват и тя взема участие в сингъла Firestarter oт миналогодишния албум на Fedde, който очакваме да чуем на 22 декември.


IDA CORR@SOLAR CHRISTMAS

Зад пулта, ще видим и един дългогодишен приятел на YALTA CLUB и на българската електронна сцена. Juan Alvarez е познат като един от най-дългогодишните резиденти на клуба. Диджеят, чиито сетове са подгрявали легенди като Tiësto, Mark Knight, Pete Tong и Victor Calderon ще се завърне от Великобритания, специално за SOLAR Christmas, за да ни припомни уникалните си селекции.


Fedde Le Grand@SOLAR CHRISTMAS

Локацията на събитието е още една предпоставка за нестандартно изживяване. SOLAR Christmas ще се проведе на специално изградена платформа с 360-градусов дансинг, превръщайки мраморното фоайе в едно уникално, парти място.

Билети за SOLAR Christmas може да намерите в OMV, YALTA CLUB и в мрежата на Eventim.bg на цена от 50 лв.

Повече подробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на официалната страница в Facebook, както и на yaltaclub.com.

More from View Sofia

More Music