Следва

Pre-Fall 2019: Prabal Gurung

Pre-Fall 2019: Proenza Schouler

Официално, но стрийт...

Runway преди 5 години

Новото предложение Proenza Schouler за Pre-Fall 2019 е свързано с официалното облекло, разгледано по модерен начин. Lazaro Hernandez и Jack McCollough, избират улиците на Ню Йорк, като начална точка и вдъхновение за колекцията.

Представенаta в шоурума на марката колекция e ориентирана към правата линия, чистата форма, бейсик облеклото и леко офис излъчване. Сътворените от фини памучни, копринени, вълнени и габардинени тъкани визии, перфектно биват завършени с помощта на дантелена детайлировка и кожи с металически отенъци.

Цветово, предложението е решено в гамата на черните, белите и сивите тонове. Характерно за марката, дюсовата подложка избягва точката на стерилност чрез акцентирането с нюанси на коралово червено, небесно синьо и лимонено жълто. Цялостен завършек е постигнат с инкорпорирането на различни по естеството си разработки, включително тартан, животински принт и абстрактно райе.

Визуалена представа на стрийт-офис предложението на Proenza Schouler, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 месец

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.