Следва

NIKOLAY BOZHILOV

White Wonderland in Sofia

Christmas special...

All About Life преди 5 години

Центърът на София е много хубав през зимата. Забързано, като в съвременна приказка ледено кралство, в което търсиш, намираш, съпреживяваш красота.

Градусите навън приканват към компенсация вътре. Търсиш разкошно убежище, първо за сетивата, а после - и за сърцевината на същинското АЗ, защото топлината е най-ценна, когато е скрита, като в пристан, като в приказка. 


White Wonderland на Grand Hotel Sofia е мястото, до което обожаваме да се допираме през декември. Всяка година. Заради респекта и разбирането на празниците като нещо изконно, детско, мечтателно, съвършено. 



Атмосферата на елегантна празничност приканва лекичко сладките ни планове за догодина, в главите и сърцата нахлуват нагласи за любов, сбъдване, красота, смисъл. Пием соево капучино, усещаме топлината и аромата на великолепния ябълков пай, дъх на зимен сезон витае меко, идеите идват ярки, искрящи, готови за реализиране. В Grand Café времето, стреса, суматохата са относителни понятия, няма ги...  



Припяваме на ум Christmas (Baby, Please Come Home) на Бубле, до новата 2019-та остават 20х24,  моментът е от онези, които ще запомниш и усещаш дълго, и после, и завинаги.

Магията на Коледа е тук... 










Имелът е точно над нас, кого ли ще целунем след минути...


Уловихме Коледа в обектива, благодарение на Huawei Mate 20 Pro, който освен изкуственият интелект (ИИ) си има и тройната основна камера (40MP, 20MP и 8MP), разработена в партньорство с експертите във фотографията Leica. И е истинско бижу за мобилна фотография!

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 6 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.