Pre-Fall 2019: Prabal Gurung

Pre-Fall 2019: Prabal Gurung

И улицата е място за гламър...

Pre-Fall 2019 предложението на сингапуреца Прабал за едноимента му марка Prabal Gurung, свързано е с елегантността на улицата. Сиутираните модели в ежедневен, стрийт сетъп, са вдъхновени от всяко едно различие на ежедневието.

Колекцията за този сезон е подчинена на елегантни форми, изискана линия и леко спортен прочит. Произведенията, изработени от разнообразни, контрастни тъкани, включително, габардин, памук, коприна, пайети и плетиво, обхващат различни професии, прилики и ангажименти от ежедневието, та дори ескалират с вечеря, тържество или червен килим.

Както дамските, така и мъжките визии, са създадени на базата на класическото или спортното облекло, където креативният добавя доза лукс и гламър, вкарвайки различни декоративни елементи. Ансамблите с леко пречупени пропорции, са украсени с фина дантела и перлени бижута, постигайки истинско усещане за ексклузивност на улицата.

Цветово, Прабал решава колекцията си в дълбоки, изискани сини тонове, както и бели, черни и кафяви бордове. Играта между стрийт и глам поведението е перфектно постигната с акцентиращите, вибриращи, тюркоазени, червени, оранжеви, жълти и розови нюанси представени като дюс или принтирана, дезенирана материя.

Глам-стрийт колекцията на Prabal Gurung,
в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia