Следва

Корал: Цветът на 2019-та

Pre-Fall 2019: Chloé

Двупосочност...

Runway преди 5 години

Наташа Рамзи-Леви, като дизайнер на Chloé, за сезона Pre-Fall 2019 избира една интересна посока. Разглеждайки феминизма като движение, креативната набляга върху двупосочността му, начина да кажеш едно нещо и опозитното му, като вярно твърдение.

За колекцията креативната избира 70-тарска и 80-тарска стилистика като вдъхновение, от което произлизат безброй аутфити в стила на Chloé. Визиите от мини поли, bell-bottoms панталони, пуловери, ризи и шлифери са допълнени от емблематичната Chloé блуза с панделка, дънкови якета, едуардиански ризи и множество изискани бижута.

70-тарското поведение, представено чрез начина на съчетаване, перфектно е завършено с класически модели на чанти и обувки от кожа.

Наташа цветово организира колекцията в безкрайно разнообразие от тонове. Земните нюанси, както и смарагдното зелено и аметист са допълнително разиграни в стилистиките на декадите чрез различни щампи, принтове и десени.

Двупосочната, фемино колекция на Chloé, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.