Me and my beauty Christmas me

Me and my beauty Christmas me

Коледа и коледният дух неминуемо свързваме с Sephora, поне тук в нашата Редакция.В средата на месец декември официално можем да заявим, че коледната треска силно ни е хванала и няма никакво намерение да ни пуска. Затова и  "ловът за подаръци" е тема с най-голям приоритет. След като направихме богат шопинг на място в бюти пространството на Сефора с двама от нашите редактори, сега, изпитващи още глад за всичко бюти, решаваме да хвърлим един по-задълбочен поглед именно върху макиаж съкровищата, които на всяка цена трябва да притежаваме. Помощници на Дядо Коледа, записвайте!


Като част от забележително пищната празнична колекция на козметичния гигант, изборът ни се спира не върху едно или две must-have предложения, а всъщност цели пет разкрасяващи и много необходими опции. Необходими не просто защото точна тази палитра с нюанси липсва в козметичния ни несесер, но и защото цялото преживяване ни носи гигантски дози добро настроение и усещане за разкош. Защото Коледа е именно това - магия във въздуха и наслада от всеки един жест на красота.


Петте страхотни бюти подаръка, които така старателно подбираме днес, включват за всекиго по нещо, но всъщност, безсрамно си признаваме, по-голямата част избираме първо с мисъл за нас. Защото все пак, личните желания идват с неоспоримо предимство.

Палитра Once upon a time
Кралицата сред палитрите идва с богат запас от цели 130 цвята, включващи: 78 сенки за очи, 24 глоса за устни, 6 ружа, 6 бронзър и хайлайт пудри, 4 цвята сенки за вежди, 12 кремообразни очни линии и 2 специални холограмни оттенъка с приложение по цялото лице.

Палитра Midnight wishes
Съкратеният вариант на горното разточителство идва в практичен размер и селекция от 14 великолепни оттенъка във вариация от неутрални и студени розови до топли бежово-златисти такива.

Балсам за устни The enchanting star
Малък, но много красив подарък, който би зарадвал всеки, но най-вече нас заради неприлично златната си декорация, в която жадно впиваме очи.

Молив за очи и сянка Magic in the eyes
Още едно мини предложение, което бива високо ценено сред make up почитателите.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.