Следва

BUZZ CREW: Кои са те?

Една любов по целия свят: Мигел & Ракел

love all over the world...

All About Life преди 5 години

Тя и той са любители на пътуването и фотографията и ги съчетават по възможно най-разкошния начин.

Младата влюбена двойка Мигел & Ракел изследва света и запечатва приключенията си в романтични снимки на красиви дестинации. Турция, Хърватия, Гърция, Португалия, Бахамските острови, Малта, Франция, Италия... любовта им обикаля целия свят.

"Ние искрено вярваме, че двойките, които пътуват заедно, остават заедно, така че се присъединете към нас", споделят Мигел и Ракел.

А снимките им са толкова прекрасни и изпълнени с емоция, че ще ви влюбят от първи път и в обичта и в пътуванията - надникнете в галерията горе>>>

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 22 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.