Следва

Дизайнер на годината Dibla 2018: Красимир Капитанов

BUZZ CREW: Кои са те?

Хора и улици, град като град...

All About Life преди 5 години

София е повече от обич. София е събирателно. София е страст и история.

Buzz crew, пък, е всичко това в едно - той, той, тя, той и той разказват... но преди да чуем техните ултра готини истории, разбираме кои всъщност са те, героите на най-якото crew>>>



За тези от вас, които са фенове на клубната музика името DJ Doncho не е ново. За 20 години се е превърнал в едно от най-разпознаваемите имена на българската клубна сцена. Той притежава уникални визия и подход, което го превръща в задължително име в лайнъпа на музикални събития у нас. Пускал е със световни топ диджеи като Mark Knight, Carl Cox, Roger Sanchez. У нас е работил с най-популярните имена в поп музиката Алекс Раева, Графа, Мария Илиева и др.

В света на брейк танците Калин е легенда. Той е главното действащо лице зад X-ENERGY CREW - брейк група от 1999 година насам. Почти 15 години той влага енергията си в това да развива и популяризира хип-хоп културата в България. Съчетава духa на улицата с театъра - учил е в НАТФИЗ Physical theatre, участвал е в брейк шампионати, снимал се e в реклами, в български и чуждестранни филми, работил е с едни от най-популярните български музиканти. Освен това е взимал участия на концерти на Дженифър Лопес, Рик Рос, KRS One, Snoop Dog, DMX.



От страна на рапа имаме един от най-силните представители на хип-хоп сцената в момента. Alex P се занимава с музика от началото на 90-те, когато е още дете. Тогава започва сам да експериментира с бийтове и да пише парчета. На сцената е от 10 години. Негова братовчедка го зарибява по рапа, като му подарява касетки с албуми на Dr. Dre и N.W.A. Започва като хип-хоп танцьор в група Динамик. Роден и израснал в Люлин, живял е в Мексико, Холандия, Германия, но тук се чувства най-силен и на мястото си. Сега е едно от най-популярните имена на българската хип-хоп сцена и един от най-продуктивните сред съвременните артисти.

SkilleR е името - синоним на бийтбокса в България. Той е световен шампион по бийтбокс. Наричат го още "Бързата уста" на Изтока. Той внесе културата на бийтбокса у нас преди повече от 10 години. През 2011 г. става шампион на най-голямото международно бийтбокс състезание „Bscene Grand Beatbox Battle 2011“ в Швейцария. За да затвърди репутацията си на най-добър в света година по-късно спечелва и световната титла на провелия се в Германия Beatbox Battle World Championship 2012. Бийтбоксът отвежда SkilleR на сцена в Англия, Германия, Русия, Австрия, Швейцария и много други.



Дамата в нашето crew е магнетичната Звезделина. Тя е блогърка със силна страст към модата и пътуванията. Тя е красива и с уникален, разпознаваем стил, който си проличава и в блога ѝ Mint stories. Mint stories е мястото, където веднага може да усетиш полъха на позитивност, свежест и непринуденост. Тя е мечтателка, която живее в София, но твори и пътува по света. От пет години се занимава с блога си и сега той е неизменна част от живота ѝ. 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.