Следва

TriCOLLAGEN peptide

TriCOLLAGEN peptide + Paradise Center = The new HOT SPOT in town!

TriCOLLAGEN peptide е изключителен продукт с революционна колаген-хиалурон формула, чиито качества и отлики от всичко останало на пазара откриваме с възхита отново и отново.

All About Life преди 5 години

Като заклети фенове на продукта, неуморно говорим за него от лятото насам в  лично подготвени материали, в които той е протагонист .




Затова и днес се насочваме към Paradise Center, където откриваме първия физически павилион на бранда, за да се възползваме от възможността да получим отговори на всичките си въпроси по темата, а те, повярвайте ни, наистина са много.



Позициониран на партерния етаж, павилионът привлича погледа отдалеч с красивия си минималистичен дизайн и приветливите усмивки на дамите от екипа, които ни приветстват нетърпеливо.

Момичетата бързат да ни запознаят и отблизо с продукта, и да ни разкажат основното, което не бива да забравяме. Поднесен в стилна бяла опаковка от точно 14 ежедневни дози, колагенът на FenoQ - Tricollagen е оптималната висококачествена и категорично работеща добавка за изящни коса, кожа, нокти, и фини и гъвкави стави.



Модерната формула е единственото, на което се уповаваме - колагенът в тази комбинация е циментът, който държи всичко заедно.



Припомняме, че колагенът е най-важният градивен елемент на тялото и представлява около 30% от протеините в него. Ключов структурен протеин, който осигурява сцепление, еластичност и регенерация на всички съединителни тъкани, включително кожа, сухожилия, стави, хрущяли и кости. Иначе казано - "лепилото", което държи всичко заедно. Укрепва различни структури на тялото, вкл. целостта на кожата.



Макар и да намираме TriCOLLAGEN peptide онлайн тук , както и в аптечната мрежа на аптеки Ремедиум и аптека SCS, която  се намира зад щанда,  признаваме, че удоволствието да отидем на място, за да видим продукта, но и още да разберем любопитна информация, съвсем не е за подценяване!




 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.