Следва

Simple pleasures: Eдна Деница и 24 блини

Slimane's home: Къде живее Еди на Celine?

and now you can buy it...

All About Life преди 5 години

Творческият директор на Celine Еди Слиман обяви, че продава къщата си в Бевърли Хилс.


Дизайнерът се е ширил в дома през последните 9 години, но явно вече е готов за още по-сериозна промяна.

Сградата е проектирана през 1961 г. от архитекта Рекс Лотер. Къщата разполага с 5 спални и 6 бани. Отличителна черта на дизайна са стените от стъкло, а интериорът е доминиран от минималистичен стил от средата на миналия век.




Цената й е близо 18 милиона долара, а Еди я изоставя, защото както наскоро каза: "Лос Анджелис се е променил много през последните 10 години."

Ако креативният на Celine в крайна сметка я продаде за тази сума, то той ще спечели близо 4 пъти повече, отколкото даде през 2009-та, когато купи архитектурното бижу на цена от 5 милиона долара.

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 7 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 7 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.