Следва

We love: Kim Jones x Baby Dior

Pre-Fall 2019: Bottega Veneta

"Харесвам реалното облекло. Смятам, че има нужда от завъщане към елегантното и софистицираното..."

Runway преди 5 години

Това са думите за Pre-Fall 2019 колекцията на Даниел Лий за Bottega Veneta. Младият, 32 годишен дизайнер, за първи път твори за марката и като вдъхновение избира елегантното, софистицираното и функционалното облекло.

Както за жените, така и за мъжете, Лий ориентира колекцията към изчистените форми и ясната линия. Произведенията от фини и естествени тъкани са разгледани в посоките на фукнционалност, семплост и ежедневност, с доза стрийт и формално поведение.

Ансамблите за новата колекция на Bottega Veneta са създадени на принципа на смесване на тъкани и текстури чрез леко пречупени пропорции и разрези. Допълнението, относно стрийт визиите, е постигнато с новите, преувеличени дизайни на чанти, както и елегантното разглеждане на дребните аксесоари и бижута.

Цветово, Даниел набляга върху характерната за марката гама от неутрални бели, черни, кафяви и бежови тонове. За доза софистицираност, креативният избира няколко изкрящи нюанси на жълто, синьо и оранжево.

Цялостен поглед върху предложението на Bottega Veneta, в галерията горе>>> 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.