Следва

Джей Ло пуска собствена козметична линия

Me and my beauty Christmas me vol.2

"Once upon a night... in a magical and fairy land"

Body преди 5 години

Еуфорията около Коледа и всичко най-скъпо, съкровено и красиво продължава напълно в тон със заснежения декемврийски следобед. А ние, отдадени на идеята да накупим и изберем най-красивите подаръци за нас и най-близките до нас, продължаваме така наречения "лов" с една конкретна тема - всичко бюти. И понеже отговор на всички коледни желания дава Sephora, именно там избираме да набавим всичко любимо и желано.



В първия епизод на "Me and my beauty Christmas me" отделяме задълбочено внимание на великолепните макиаж предложения от празничната колекция на бюти гиганта, а днес идва ред на малките глезотии в грижата за тялото, улавящи жеста на внимание.


Подаряваме грижа, но и още така ценно и почти "откраднато" време за нас, защото в края на годината покрай суматохата и липсата на време да свършим всичко планирано, често пренебрегваме себе си, а не бива. Затова и всеки един от трите сета, които така грижливо подготвяме като скъпи подаръци, идват в ролята не просто на чудесно решение, но и още напомняне да спрем за миг и да отдъхнем заслужено.

Сет за тяло The Fascinating body set
Красиво опакованият сет включва точно 3 незаменими продукта със завладяващ сетивата аромат: разтапящ се душ гел, гел мус за ръце, гъба за баня цвете за още повече пяна.







Сет за тяло Pillow Battle

Следващият избор включва два от гореизброените продукта, както и добавка фантастичен хидратант за тяло.





Сет за тяло Enchanting body set

Най-големият и пълен сет пък включва букет от продукти за цялостно релакс преживяване, придружено от онзи страхотен аромат, за който споменахме по-рано: разтапящ се душ гел, хидратант за тяло, парфюмен спрей за тяло и затопляща се мини възглавничка с течност.



 

More Body