Метрополис представя Кокуун в събота

Метрополис представя Кокуун в събота

Тази събота зала 4 на Интер Експо Център ще обгърне в уютен пашкул от страхотна музика и визия всички почитатели на електронната музика...

Титаните от Метрополис, обединени с “папа Свен”, са ни подготвили своето последно и може би най-амбициозно събитие за 2018 година.

А ето и няколко причини, поради които сме сигурни че ще напълните телефоните си със снимки, сърцата с невероятни емоции и разбира се, ушите с нечовешки добра музика:

Свен Вет - човекът електронна музика, артистът, осигурил възможност за изява на голяма сцена на 90 % от днешните техно звезди. Неговата страст към музиката, усет за бъдещето, и невероятна харизма са нещата които го издигат на пиедестала като една от основните фигури, които определят облика на електронната музика и нейното развитие за последните 30 години. Свен е основният виновник за техно революцията започнала в клуб Дориан Грей във Франкфурт и неочаквано за някои но не и за него разпростряла се като горски пожар по целия свят. Самият той минава през няколко трансформации – от поп звезда с групата OFF, през главен апостол на Гоа транса от началото на деветдесетте години, до ракета носител на техно музиката на Белия остров (Ибиса)в началото на новото хилядолетие.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.