Следва

Pre-Fall 2019: Christian Dior

Red carpet 2018: Най-добрите звездни визии

Знаменитостите и този път се постараха да очароват във внимателно подбрани и дори шокиращи стил моменти, отключващи след себе си задълбочени дискусии по темата...

All fashion преди 5 години

Подаряваме си малко модно бягство в празничния следобед с една красива галерия, побираща част от най-впечатляващите red carpet визии от изминалата година. Знаменитостите и този път се постараха да очароват във внимателно подбрани и дори шокиращи стил моменти, отключващи след себе си задълбочени дискусии по темата. Този път обаче няма да се впускаме в такива, а напротив, ще отбележим единствено най-запомнящите се сред тях, разходени по време на екстравагантната МЕТ гала, безбройни дизайнерски партита, филмови премиери, "Оскари" и други церемонии от този ранг.

Селекцията ни се спира на числото 30, което по един или друг начин ни се струва достатъчно, за да илюстрираме в кадри всички грандиозни визии, част от кутюр колекциите на големите дизайнери или пък специално правени от тях за конкретната знаменитост и събитие. От Лейди Гага и Марго Роби до Анджелина Джоли, облечени в пера, двуметрови шлейфове и изкусни ръчно правени бродерии, всички най, в галерията горе>>>

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 минути

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 18 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.