Седмичен ХОРОСКОП - 17.12 - 23.12

Astro преди 5 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ако сте родени под знака на Овен, тази седмица преди всичко се грижете за доброто си здравословно състояние; бъдете внимателни около появата на вирусни инфекции и се пазете от настинки. Не е въпрос на живот и смърт, разбира се, но никак не е приятно да се разболявате на прага на празничния маратон, който ни предстои.

През седмицата ще имате интересен и важен ангажимент с момче или млад мъж, който е най-добре да бъде осъществен в рамките на седмицата. Периодът е подходящ за пътуване.

Избягвайте прекомерното доверие или излишната поява на капризи в любовните ви дела. Точно преди празниците събитие или информация могат да ви изненадат неприятно, поради стари и позабравени грешки, допуснати в романтичните отношения.

През предстоящите седем дни ще получите закъснели новини или такива, които ще ви направят тъжни или разочаровани. Различни закъснения или загуба на писма или пратка също за възможни.

Възможно е на работното ви място да възникне напрежение, ако работите с някаква продукция, стоки и материални активи.

Представителките на зодия Овен ще се изправят пред нуждата от скоростно решаване на спешни случаи. Някои ще бъдат свързани с роднини, което ще доведе до напрежение в ежедневието им. Господата ще успеят да осъществят отложени срещи, посещения или събирания. В личните си контакти и защитата на тайните, споделяни с вас, ще се изисква особено внимание.

Хороскоп

Още от Astro