Седмичен ХОРОСКОП - 17.12 - 23.12

Седмичен ХОРОСКОП - 17.12 - 23.12: Водолей

17 декември - 23 декември 2018

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Ако сте родени под знака на Водолей, тази седмица ви предстои ангажимент или посещение на събитие, свързано с мъж. Най-вероятно ще бъде планирано предварително и едва ли ще има някакви неочаквани изненади около него.

През седмицата ще бъде много важно да поддържате хармония и разбирателство в семейството си и особено в брачните отношения. Дори ако между вас и партньора ви няма любов, потърсете компромис или опции, за да има поне мир и хармония по време на празниците.

Седмицата ще бъде важна по някаква причина за жена от вашия дом или вашето семейство, която ще очаква и разчита на вашата пълна и безрезервна подкрепа или помощ.

През тези седем дни ще направите равносметка на загубите и неуспехите, които сте изпитали през годината. В повечето случаи ще осъзнаете, че те са за ваше собствено добро или са дали възможност на нови по-добри неща и хора да влязат в живота ви.

Представителките на зодия Водолей ще получат разнообразни новини от роднини, които живеят близо или далеч - някои от тях ще са наистина важни за вас или ще определят част от бъдещите ви планове.