Седмичен ХОРОСКОП - 17.12 - 23.12

Astro преди 5 години

РИБИ 20.02 – 20.03

Ако сте родени под знака на Риби, тази седмица ще трябва да потърсите компромисни и практични решения с цел запазване на финансова стабилност в семейния бюджет. До края на годината за възможни и непредвидено, но належащи разходи и дори пропускане на такова наложително плащане - съберете сили и се опитайте всячески да не се стига дотам, защото подобна ситуация само би утежнила и иначе нестабилното ви финансово състояние.

Тази седмица ще успее да зарадва голяма част от родените под знака с добри новини, идващи от друг град или страна; може да са свързани с вашите финансови интереси, но могат и да покрият предстоящо пътуване до края на годината.

Въпреки празничното настроение в повечето семейства, може да е дошло и времето за вземане на важно решение за образованието или кариерата на млад човек в семейството. Такива решения могат да бъдат предизвикани от важно събитие, което ще се случи през тези седем дни или което се очаква през следващата седмица.

През седмицата представителките на зодия Риби ще имат ангажимент към човек, който живее в друг град, а мъжете ще се срещнат с приятели, които може би са пристигнали за празниците в края на годината от друг град или държава.

Хороскоп

Още от Astro