Седмичен ХОРОСКОП - 17.12 - 23.12

Astro преди 5 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ако сте родени под знака на Телец, тази седмица ви очакват изненади от различни телефонни обаждания или посещения във вашия дом. Ще бъдете търсени от приятели за срещи или събирания по случай различни поводи. При неочаквани обстоятелства може да срещнете стари познати, бивши съученици, колеги и други.

Определено ви предстоят интересни разговори или ангажименти с момиче или млада жена, която може да бъде вашата дъщеря или внучка или просто приятел.
Ще бъдат съобщени новини или оповестени събития, свързани с бременност или раждане на дете.

През тези седем дни ще има различни поводи, за да се насладите на интересни преживявания, които съдбата ще ви поднесе. Ще получите помощ или положителен отговор на важни въпроси и питания.

Не забравяйте, че тази седмица може да ви даде много или можете да постигнете много, ако следвате естествения ход на събитията без да манипулирате хората, без агресия или проява на каквото и да било друго нетърпение. За много от вас ще има нужда от важен разговор с човек, с който най-вероятно не се помещават е под един покрив и дори на едно населено място.

Някои неприятности, които са останали недовършени миналата седмица, сега ще ангажират представителките на зодията в търсене на най-доброто решение. Вероятно обаче и тази седмица въпросните ангажименти няма да претърпят развитие - или поне не окончателно такова.

Хороскоп

Още от Astro