Седмичен ХОРОСКОП - 17.12 - 23.12

Astro преди 5 години

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Ако сте родени под знака на Близнаци, тази седмица списъкът ви със задачи ще е дълъг и претоварен, но вие от своя страна сте достатъчно отдадени и ще видите как задачките намаляват с приключването на всеки изминал. Това изисква максималната ви организация и стриктното изпълнение на останалите ежедневни задачи.

Ще можете да постигнете или запазите финансова стабилност като някои от вас дори може да допълнят бюджета си с нови приходи. Възможно е да има неприятности или допълнителни ангажименти, свързани с финансов документ или плащане, но ще успеете бързо да намерите практическо решение.

Седмицата е добра за уреждане на финансови или банкови документи и договори. Очаква се да участвате във важно събитие от живота на жена, част от семейството ви.

Някои неприятни моменти у дома или в семейството ви тази седмица могат да бъдат причинени от непознати - в много от случаите представители на Телец, Дева или Козирог.

Близнаците ще получат новини от външен източник, свързани с важно събитие в живота на роднина или приятел. Седмицата ще бъде сложна, ако участвате в съдебен процес. За каквото и развитие да се молите, въоръжете се с търпение, защото делото може да не приключи в рамките на тази седмица, а да се проточи и до началото на предстоящата година.

Решенията, които представителите на Близнаци ще вземат тази седмица, ще дадат началото на нова промяна в живота.

Хороскоп

Още от Astro