Седмичен ХОРОСКОП - 17.12 - 23.12

Astro преди 5 години

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ако сте родени под знака на Дева, основните ви ангажименти тази седмица ще бъдат свързани с женската част от вашето семейство. Ще се провеждат разговори или извършват финансови ангажименти; ще се обсъждат различни благоприятни възможности за подобряване на жизнения стандарт и домашния комфорт. В разговорите се ражда истината, така че не се плашете от изразяване на реалната си гледна точка дори и да стартирате с известни притеснения.

Седмицата ви носи някои интересни събития и благоприятно развитие на важни планове за вас, но няма да бъде кой знае колко щедра откъм финансова гледна точка. Бъдете разумни и изчислявайте разходите си внимателно и навреме.

Вероятно през тези седем дни ще има объркване и неочаквана промяна в плановете за пътуване или хора от различни части на света. Ако пътувате тази седмица, бъдете внимателни при шофиране и неотменно спазвайте правилата за движение.

Възможно е да получите новини за емоционални проблеми или брачни страдания в живота на хората, които познавате. Помощта и подкрепата ви ще бъдат оценени - преглътнете егото си и не започвайте с “казах ти, че ще стане така”...

Дамите ще проведат интересни разговори или проведат съвместни действия с хората, с които работят. Ще получите интересна покана или предложение от колега или управител. Не се предоверявайте и премисляйте внимателно всяко едно оферта.

Хороскоп

Още от Astro