Седмичен ХОРОСКОП - 17.12 - 23.12

Astro преди 5 години

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Ако сте родени под знака на Везни, тази седмица сте на път да създадете нови контакти с хора, с които тепърва ще имате и професионални или лични отношения. Въпросните срещи със сигурност ще се случат неочаквано или на неочаквано място, но не се ли случват така именно най-хубавите неща... И все пак, не прибързвайте да приемате всеки един нов човек в живота си с увереност, а отделете време, за да опознаете всеки един поотделно по-добре.

Седмицата ви носи различни поводи за радост, удоволствие от приятни мигове, за да откриете изход от неприятни ситуации, преди всичко чрез вашите лични и семейни връзки. Няма по-голяма и силна подкрепа от тази на най-близките ни и въпреки че понякога не си признаваме, се нуждаем от нея.

Периодът вещае благоприятен опит в любовта, свързан с нова или стара романтична афера. Събитията през тези седем дни ще оставят трайно впечатление у вас и в повечето случаи ще отбележат ново развитие във връзката ви.

Седмицата е приятна и лежерна - типично предваканционна особено ако успеете да избегнете нежелани конфликти и противоречия или да се впуснете в песимистични настроения и състояния около дребни неща.

Представителите от мъжкия пол ще очакват събитие, свързано с човек от семейната им среда, докато на дамите ще им се наложи да вземат важно решение, което ще трябва да бъде финализирано до края на тази календарна година.

Хороскоп

Още от Astro