Седмичен ХОРОСКОП - 17.12 - 23.12

Astro преди 5 години

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Ако сте родени под знака на Скорпион, тази седмица ще се занимавате с една определена важна дейност, свързана с жена. Този ангажимент може да се окаже толкова важен за вас лично, колкото може да бъде и въпросната жена, като не е изключено общата ви задача да е свързана с благотворителност.

През тези седем дни ще имате възможност да завършите неща, които досега не сте успели да постигнете. Седмицата води със себе си динамични отношения с представители и на двата пола, свързани с личните им празници, изпращане на поздравителни картички или подаръци.

За съжаление, тази седмица някои от вас ще бъдат изненадани от неприятните новини за разпадането на семейството или друга драма от живота на семейство, което добре познавате.

През предстоящата седмица ще ви бъде от финансова полза, стига да сте достатъчно внимателни и практични в действията си.
Може да изкарате късмет в дейностите, свързани с пари, но би било грешка да разчитате само на това.

Представителките на знака може да станат жертва на някаква измама, собствената си непредпазливост или външен опит за манипулация. Някой може да се опита да ви оплете в интрига в своя собствена полза. Бъдете внимателни, за да не страдате от излишни главоболия по празниците.

Хороскоп

Още от Astro