Седмичен ХОРОСКОП - 17.12 - 23.12

Astro преди 5 години

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Ако сте родени под знака на Стрелец, тази седмица много от вас ги очаква подарък или друг приятен жест от човек, част от близкото и далечно минало, като появата му отново в живота ви е цяла изненада сама по себе си.

Седмицата е добра за пътуване, особено ако имате достатъчно подаръци в багажа си за всички, които ви очакват на финалната от дестинациите ви.

Бъдете по-внимателни в професионалните си взаимоотношения с човек, който може съвсем умишлено да предизвика конфликт или породи такъв чрез на пръв поглед незначителните си действия, които в последствие ще доведат до неприятна ситуация на работното място.

Ще имате повече разходи от предвиденото, така че помислете какво е важно и належащо като разход и какво не. Използвайте само наличните си ресурси и не разчитайте на очакванията за приходи, които може да не получите до края на годината. Опре ли до вземане на важни решения относно финансови или банкови документи или договор, периодът не е особено подходящ - даже никак. Опитайте се, ако има как, да оставите нещата на stand by за първите дни на новата година.

Ако на представителките на зодията им се наложи да решават проблемите или тревогите през тази седмица, те със сигурност ще бъдат свързани с минали събития, решения или грешки, чието време е дошло именно сега. Не бягайте от отговорност, сами ще се изненадате колко гладко ще мине всичко.

Хороскоп

Още от Astro