Следва

Pre-Fall 2019: Roksanda

Trend Report: Leopard print coats

Любовта ни към леопардовите палта е всеизвестна, както и на целия моден свят, разбира се. 

All fashion преди 5 години

Принтът, който според всяко едно френско момиче се води точно толкова бейсик, колкото и райето, присъства под една или друга форма в гардеробите ни сезон след сезон. Ако изминалия пролетно-летен такъв бе под откритото влияние на леопардовото миди, то днес от чисто стилистична гледна точка, палтото застава в основата.

Анималистичните мотиви по палтата са едновременно константа и тренд, от които дори и да искаме, не можем да изпитаме умора, а напротив, преоткриваме ги със свеж поглед сезон след сезон. Припомняме също така, че благодарение на имена като Victoria Beckham, Tom Ford, Michael Kors и Calvin Klein и забележителните дизайни, които представят, леопардът категорично се нарежда сред големите тенденции за сезон Есен/Зима 2018-та, а многобройните интерпретации, в които влиза, заслужават да се видят до една.

Красивите палта правят усилени появи и в Instagram профилите на модните момичета, където стилистичното вдъхновение изобилства, а част от най-добрите визии, на които попадаме, подбираме в кадрите по-долу>>>

 

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 15 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.