Следва

Moroccanoil

Моника Белучи се гушка с млад френски художник

по пример на Венсан...

Celebrities преди 5 години

Клюките упорито носят, че Моника Белучи е влюбена и загубена. 54-годишната актриса, която преди време заяви, че отдавна не е била в романтична връзка, си има нова изгора.


Моника се гушка с 36-годишния френски художник Никола Люфевър, а двойката дори бе нащракана от папараци на разходка из вечерен Париж.

Младото гадже на Белучи живее и работи в Париж, като притежава собствено ателие и има 6-годишна дъщеря от предишна връзка. Никола се захваща с изкуство през 2009-та година след сериозен катаклизъм в живота - той губи майка си. Люфевър има две завършени бакалавърски степени: по Aфрикански езици и по Oкеански и Aмазонски изкуства.

Според близки Моника и Ник са се срещнали миналото лято и почти веднага са започнали романтични отношения. Всъщност, това е първата сериозна връзка на Белучи след раздялата й с Венсан Касел, от когото има две дъщери. Актьорът вече е щастливо женен за 21-годишната моделка Тина Кунаки, и е повече от очевидно, че Белучи върви по неговите стъпки с френския младок.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 21 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.