Следва

Какво носи Редакцията: Последният понеделник преди Коледа

Pre-Fall 2019: Thom Browne

Официално пате...

Runway преди 5 години

Когато споменем Thom Browne, първата асоциация свързана с творчеството му, са официалните костюми. И този път, колекцията Pre-Fall 2019 е свързана със софистицираната мода и неговият по-малко странен прочит на същата.

Вдъхновен от баща му, който винаги е бил изключително и само в костюм, дизайнерът, отново разработва емблемата на марката. Класическият костюм бива пречупен, увеличен, наслагван и трансформиран, но никак не бяга от перфектния тейлъринг и твърде строгата линия.

Предложението на Browne, както за жените, така и за мъжете, е изработено до перфектност от изискани класически тъкани. Ъпгрейд в колекцията, е ползването на ръчно изработен туид и бродерия.

Ансамблите получават истински образ с вкарването на патицата като характерна черта на колекцията. Представена като щампа, бродерия или кожено изделие под формата на чанта, патето е символът на Pre-Fall 2019 заедно с емблематичния за марката, трицветен бордюр.

Цветово, предложението стартира с нюанси на сиво, бяло и черно. Задържайки се на класическото, представено по моден и игрив начин, множеството бива трансформирано с изграждането на ансамблите в десенирани разработки от розови, зелени и червени тонове 

Патешката, официална колекция на Thom Browne, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 месец

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.