Следва

Обичта на известните: Бруклин Бекъм и новото му гадже

Принц Хари ще наруши семейната традиция заради Меган

oh, well...

Celebrities преди 5 години

В продължение на повече от 20 години, 34-годишният принц Хари участва в традиционния Boxing Day - денят, в който членовете на кралското семейство отиват да ловуват в Сандрингам.


Тази година, обаче, Хари изглежда няма да се присъедини към по-големия си брат, принц Уилям, и баща си, принц Чарлз, и ще остане у дома.

Причината - 37-годишната му съпруга Меган Маркъл. Оказва се, че принцът няма да ловува, тъй като любимата му категорично се противопоставя на "кървавия спорт" и е сериозен защитник на животните.


Хари е абсолютно готов да прекъсне семейната традиция, за да не разстройва съпругата си, която е в очакване на първородния му наследник.

Според източници, близки до антуража на кралското семейство, принцът се е променил много след като е срещнал Меган. Кралският наследник вече носи само екологични модни марки и диетата му включва много по-вегетарианска храна.


Други клюки носят, че членовете на британската монархия грам не са доволни от новото лице на Хари и смятат, че екс актрисата го отдалечава от семейството.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.