Емблематични оръжия от миналото се възраждат в

Емблематични оръжия от миналото се възраждат в "Майстори на оръжията" по Discovery Channel

Вижте как сръчни майстори се състезават в най-голямата надпревара за изработка на оръжия на 18-ти декември от 22:00 часа...

Участници в най-голямото състезание за изработка на оръжия, ще мерят сили в създаването им - от пушките в Дивия Запад до ножовете на викингите. Discovery Channel представя „Майстори на оръжията“ на 18-ти декември, в 22:00 ч.

През цялата история на човечеството най-емблематичните оръжия се създават от сръчни занаятчии. Днес тези майстори възраждат миналото в най-голямото състезание за изработка на оръжия. Вдъхновени от вековните традиции, участниците в поредицата на Discovery ще се изправят един срещу друг и ще изработват оръжията, променили хода на историята през вековете. Във всеки епизод на „Майстори на оръжията“ трима майстори се състезават в две предизвикателства, които ни припомнят епохата на конкретните оръжия - от пушките в Дивия Запад до ножовете на викингите. Бивш снайперист от специалните служби определя скоростта, точността и издръжливостта на творенията, а съдебен състав от експерти ги оценява и класира. След всяко предизвикателство някой от участниците бива елиминиран, а накрая победителят грабва награда от 10 000 долара.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.