Следва

Pre-Fall 2019: Pringle of Scotland

Всички носят: Old MacDonald had a Farm

E-I-E-I-O

All fashion преди 5 години

Каубойските ботуши неоспоримо са тренд за настоящия есенно-зимен сезон, независимо дали това ни харесва или не. Възродилата се от 90-те години на миналия век тенденция има точно толкова почитатели, колкото недоброжелатели, но присъствието й както на модния подиум, така и на улицата е факт.

Особената обувка може да се похвали със силно присъствие в колекциите на Fendi, Calvin Klein и Maison Margiela, а от модния месец насам през септември, същото явление наблюдаваме и на улицата. Макар и аксесоарът сам по себе си да попада в окото на тенденциите, реалното му приложение във визията съвсем не е толкова просто. За да изглежда стегнато и приятно за окото от особено значение е маниерът на съчетаване. Разбира се, и видът на обувката не е за пренебрегване - новите дизайнерски версии са за предпочитане пред винтидж такива основно заради модерния вид, който наблюдаваме в детайлите.

По наше мнение, а и уповавайки се на десетките чудесни примери, които подбираме тук, каубойските ботуши изглеждат най-добре в съчетание с една идея по-строги елементи като блейзъри и дори костюми, а задължително избягваме употребата на бохо елементи, които подсилват цялостното внушение към негативна посока, вместо към fashion-forward такава>>>

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.