Следва

#ootd: 19/12

Pre-Fall 2019: Sportmax

Архитектура, минимализъм и контрасти, под формата на мода...

Runway преди 5 години

Pre-Fall 2019 колекцията на Sportmax e базирана на контрасти. По-прецизно, дизайнерката Грация Малаголи разглежда предложението като контраст между мъжественост и женственост, иновативност и класицизъм, практичност и функционалност.

Диалогът между контрастите, трансформиран в модни продукти, e представен в архитектурната репродукция на Pavillon de l'Esprit Nouveau с автор Льо Корбюзие. Множеството е изградено на базата на ясни форми, права линия, архитектурна прецизност и леко елегантно поведение.

Предназначените за ежедневена модa дрехи, намират функционалността, изразена чрез множеството ципове и джобове, както и различни начини на обличане. Класическото, модно поведение посреща спортния прочит, осъществен с аксесоарен завършек от кожени чанти.

Цветово, Малаголи ситуира колекцията в гамата на неутралните бежови, сиви и черни тонове. Наблягайки върху контрастите, дизайнерката избира нюанси на червено и синьо, едновременно подчертаващи вдъхновението.

Архитектурната, контрастна колекция на Sportmax, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.