Следва

Висококачествени гурме деликатеси от Le Petit Quche

Кийт Ричардс на 75: "Някои неща стават все по-добри с възрастта. Като мен."

"Отровата не е лошо нещо, стига да не прекалиш с дозата!"

Celebrities преди 5 години

Любимият ни "rolling stone", Кийт Ричардс, китарист и съосновател на легендарните Rolling Stones, навършва цели 75 години днес. 75 - може и да му личат външно (даже доста), но пък душевно си е същия хлапак, който на 19 започва да свири заедно с Брайън Джоунс, Иън Стюарт, Мик Джагър, Бил Уайман, Чарли Уотс (тогавашния първоначален състав на Rolling Stones). Британецът радва многобройната си публика с неподправения изказ, но най-вече с музиката и комплексността, която влага в думите си. В чест на тези 75 години на Кийт, разглеждаме някои от най-популярните и забавни негови цитати, включващи по нещо за меко казано скандалната си злоупотреба с наркотици, музиката и, разбира се, the Stones:

"Някои хора ме смятат за легендарен гений, други си мислят, че съм изтрещял боклук."

"Едно от най-хубавите неща на писането на музика е, че не е интелектуално преживяване."

"Някои неща стават все по-добри с възрастта. Като мен."

"Първата част от писмото, което Тони Блеър ми изпрати, гласеше: "Скъпи Кийт, вие винаги сте бил един от моите герои...". Великобритания е в ръцете на човек, който ме смята за герой - това е безподобен ужас!"

"Не го правя (музиката) заради парите или заради феновете, правя го заради себе си!"

"Идеята за пенсиониране е като самоубийство. Почти като харакири. Възнамерявам да живея до 100 и да остана в историята."

"Никога през живота си не съм свалял жени. Аз просто не знам как се прави. Никога не ме е бивало с фразите: "Здрасти, красавице, как си? Искаш ли да се усамотим?". Аз правя друго! Създавам непоносимо напрежение, в което или тя, или аз трябва да реагираме. Най-често това е тя."

"Рокът е лесна работа, виж, ролът е вече друга работа."

"Чета Библията от време на време, но ме отегчава до смърт. Просто искам да знам какво толкова впечатляващо откриват другите хора."

"Никога не съм имал проблеми с наркотиците, за сметка на това съм имал проблеми с полицията."

"Защо ти е да искаш да си нещо друго, ако си Мик Джагър!"

"На Мик (Джагър) му трябва да става с ясен план за деня всяка сутрин - какво да яде, на кого да звънне, къде да се разходи. Аз ставам, благодаря за новия ден (знам, че може да ми е последен) и се уверявам, че телефоните вкъщи са изключени."

"Отровата не е лошо нещо, стига да не прекалиш с дозата!"

"Не можете да ме обвините в нещо, в което вече не съм бил обвиняван."

"В течение на 10 години бях първи в списъка "Кой ще пукне следващ". Жестоко се разочаровах, когато отпаднах от първото място."

"Един доктор ми даде 6 месеца живот преди доста време. По ирония на съдбата скоро му бях на погребение."

"Славата е убила много повече талантливи момчета, отколкото наркотиците. Джими Хендрикс не умря от свръхдоза, умря от славата."

"От 14-годишен се подстригвам сам. Това си е моя работа."

"Имаш слънцето, имаш луната, имаш въздух - имаш Rolling Stones!"

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 19 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 16 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.