Следва

BUZZ Crew: Alex P

Неочаквано завръщане: Меган отново е в Instagram

wait... what?!?!

Celebrities преди 5 години

Малко след като Меган Маркъл и принц Хари обявиха годежа си през ноември миналата година, всички профили на актрисата в социалните мрежи бяха изтрити.


Разбира се, по нареждане на Двореца и против нейната воля, тъй като членовете на кралското семейство не поддържат лични страници в социалните мрежи.

Днес, обаче, Меган изведнъж се завърна в Instagram и милионите й почитатели успяха отново да разгледат колоритните снимки на херцогинята.

Виртуалното завръщане на съпругата на принц Хари бе съвсем за малко, тъй като след няколко минути профилът й отново бе деактивиран.

"Временното връщане на профила на херцогинята е технически проблем", поне така се изрази официалният кралски говорител.

Според вътрешни лица, социалните мрежи липсват доста на Меган и тя трудно се е разделила с интернет комуникацията, адаптирайки се към новия си начин на живот на кралска особа.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 21 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.