Pre-Fall 2019: Chalayan

Pre-Fall 2019: Chalayan

Модата е комбинация между изкуство, занаят и продукт...

Твърдението на турския по произход дизайнер Хюсеин Чалаян се оказва като вярно, когато идва реч за неговите дизайни. Този сезон, за колекцията Pre-Fall 2019, роденият в Никозия избира претенциозността, като посока.

Наблягайки върху претенциозността, за която смята, че е продукт на имагинацията, водеща до други реалности, креативният създава колекция изградена от фини материи и перфектна изработка. Висококачествените, копринени, кашмирени, жакардови и кожени произведения са структурирани на базата на чиста форма, строг силует и контрастна, плавна линия.

Задържайки се на старото, добро познато за марката скулптуриране в сферата на архитектурни обекти, Чалаян разглежда дрехата и чрез деконтруктивна призма. Претенциозността и характеристиките на същата биват перфектно представени с неочакваните за Хюсеин щампи, вдъхновени от Ацкетите.

Цветово предложението, както винаги, е разглеждано в гамата на дълбоките сиви, сини, черни и задължителните бели тонове. Изграждайки колекцията си около думата претенциозност, креативният избира няколко ярки нюанси на цикламено, розово и жълто, като завършек.

Цялата, архитектурно-претенциозна колекция на Chalayan, в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia