Следва

Rodarte няма да представя в Ню Йорк. Отново

Pre-Fall 2019: MSGM

Poetry of YOUth...

Runway преди 5 години

Новото предложение на Масимо Джорджети, свързано е с младата публика. Pre-Fall 2019 колекцията за MSGM обръща внимание на играта с думи, обединени в надписа Poetry of YOUth.

Множеството е изградено на базата на стрийт поведение, с ясна конструкция, лейъринг подход и спортен прочит. Ансамблите са направени от разнообразни тъкани, включително габардин, жакард, коприна, деним, промазки и кожи. Еклектично оформените визии, обхващат и голям спектър на плетива. Декоративно плетените модни продукти, в стила на Poetry of YOUth са акцентирани с загадъчни надписи от Едгар Алън По.

Цветово, колекцията е разпространена в безкрайна гама, обхващаща нюанси на кафяво, бежово, синьо, цикламено, червено и розово. Младият дух и поетичното му поведение, представени са с обединяването на леопардови и флорални щампи, както и пайетени и металически материи.

Поетичната, YOUth колекция на MSGM, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.